dimecres, 23 de setembre del 2009

Dia 1: Vilajuïga - Humes-Jorquenay

Diumenge 2 d'agost de 2009

Sortim de Vilajuïga al voltant d'un quart de set de la tarda. Fa moltíssima calor. Sabem que aquesta calor l'anirem deixant enrere tot enfilant-nos per Europa fins arribar al nostre destí: Noruega. Però el destí d'avui és simplement fer nit al nord de França.

799 quilòmetres més tard, passades les dues de la nit, sortim de l'autopista i aparquem en un poble situat entre Dijon i Nancy per dormir unes hores. Després de quatre peatges, amb un cost total de 58'95€, ens adormim en un solitari i tranquil carrer de Humes-Jorquenay.


2 comentaris:

  1. Bones!!!!! us felicitem per aquest bloc tant currat. Som una parella de Barcelona que aquest estiu anem rumb a les lofoten amb una VW T4 multivan sincro i amb unes ganes boges de fer viatges per tot Europa.
    Merci per la feina feta ja que va molt bé tenir recomenacions de gent que ja ha estat per allà i a veure si l'any vinent ens animem a fer la vostra ruta de Reykjavik.
    ànims amb la preparació del vostre viatge a les antípodes i bones vacances!!!

    ResponElimina
  2. Hola Anna!, estem contents que el bloc us serveixi d'ajuda! Si necessiteu alguna informació que no apareix al bloc o qualsevol altra cosa no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.
    Desitgem que tingueu una molt bona experiència per terres noruegues!

    ResponElimina